VVV Gouda front office 2 LR

Front Office Medewerker VVV Gouda

Vind jij het leuk om hét visitekaartje van Gouda te zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!


De front office (informatiebalie) bevindt zich in het prachtige historische pand, de Goudse Waag, waar ook het Kaas- en Ambachtenmuseum gevestigd is. Je werk bestaat uit het op een pro-actieve wijze adviseren van de (inter-)nationale en regionale bezoeker over de toeristische, recreatieve en culturele activiteiten van Gouda. Daarnaast worden er verschillende producten en diensten verkocht (cadeaukaarten, wandelingen en workshops) en doe je enkele administratieve werkzaamheden.


Wat voor soort persoon zoeken wij?
Je houdt ervan om toeristen informatie te geven en wegwijs te maken in onze stad. Je bent geïnteresseerd in cultuur en je hebt affiniteit met Gouda en kaas. Je bent open, enthousiast en gastvrij, woont in de regio Gouda, bent creatief in het zoeken naar oplossingen en het vinden van het juiste antwoord op de vraag. Verder ben je flexibel (in verband met wisselende werktijden en werkzaamheden), klantgericht en bereid om in de weekenden te werken (gem. 2 dagen per maand).


Jij:
- hebt aantoonbare affiniteit met de toeristische, recreatieve en culturele branche en de stad Gouda;
- hebt een (uitstekende) beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse Taal. Beheersing van overige vreemde talen is een pré;
- bent bereid om op alle dagen van de week te werken, dus ook in de weekenden;
- bent representatief;
- bent woonachtig in regio Gouda;
- hoeft niet per se een toeristische vooropleiding te hebben maar het is wel een pre.


Over VVV Gouda en Grand Canyon Events
VVV Gouda wordt in opdracht van de Gemeente Gouda gecoördineerd en uitgevoerd door Grand Canyon Events. Grand Canyon is een heel dynamisch bedrijf dat naast VVV Gouda de meest uiteenlopende evenementen organiseert. Geen dag is hetzelfde! Er hangt een informele sfeer en iedereen is gelijk aan elkaar.


Informeren en solliciteren
Je kunt je sollicitatie en CV sturen naar info@grandcanyon.nl of bellen naar 0182 583 875