Sponsordeals

Organisatieburo Grand Canyon biedt drie topevenementen met unieke mogelijkheden en kansen. Op deze manier bieden wij uw bedrijf alle gelegenheid voor sponsoring en eventuele participatie om zo aan de marketingdoelstellingen van uw bedrijf te kunnen voldoen.

Grand Canyon
denkt mee:

Grand Canyon heeft de kracht en ervaring om elk evenement op de juiste smaak te brengen. Wij bieden een toegevoegde waarde voor elk evenement en wekken vertrouwen met beloftes, gezonde ambitie, passie en lef.

Remko zegt...

Onze sponsormogelijkheden

Goudse IJsbaan

In 2017 gaat het gebeuren! De Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis. Bijna vier weken lang kan men komen schaatsen op deze unieke ijsbaan op de Markt. De start bij de Koek en Zopie, even op de foto bij de Kerstboom, de bocht door en onder de klanken van het Goudse Klokkenspel in volle vaart richting de Goudse Waag. En dat alles met het fraaie Stadhuis als middelpunt.

Voor veel bedrijven is de ijsbaan een vast onderdeel geworden van de winteractiviteiten zoals Kerst- en Nieuwjaarsborrels, teamuitjes, relatiebijeenkomsten en meer...!

De zeer ruime openingstijden en de vele activiteiten die op en rond baan worden georganiseerd zorgen ervoor dat de baan meer dan 350 uur wordt benut! Zowel wat betreft beleving als voor het verkrijgen van attentiewaarde een uitermate geschikt evenement om uw bedrijfsnaam aan te verbinden!

Gouda Beach Experience

Sport·Gouda en Grand Canyon brachten Gouda Beach in 2012 terug naar de Markt onder de naam Gouda Beach Experience. Dit meerdaagse evenement staat in het teken van bewegen. Goudse bewegingsaanbieders kunnen activiteiten aanbieden aan diverse doelgroepen zoals: kinderen, senioren en volwassenen. Grand Canyon biedt uw bedrijf diverse mogelijkheden om op een actieve manier bij te dragen aan dit evenement!

Goudse Haringparty

De Goudse Haringparty is een initiatief uit 2011 van de Gouda Media Groep en accountantskantoor Grant Thornton, waarbij Organisatieburo Grand Canyon de totale organisatie verzorgt. Doel is om zakenrelaties van Goudse ondernemers, bij voorkeur landelijke partners, het bijzondere en historische karakter van de stad Gouda te laten zien en het groeiende imago van de stad kracht bij te zetten. De diverse Goudse bedrijven vervullen op deze manier ook gezamenlijk het Goudse ambassadeurschap.