VVV Gouda front office 2 LR

STAGE | Back Office Medewerker VVV Gouda

We zijn op zoek naar een leuke enthousiaste stagiair die affiniteit heeft met Gouda. Je bent servicegericht en communicatief vaardig. Je komt te werken in een gezellig en informeel team en krijgt de kans om (na een inwerkperiode) zelfstandig arrangementen uit te werken voor de VVV Gouda. Het spreken en schrijven van redelijk Engels is een must, spreken van overige talen een pré.


Wat ga je zoal doen?
- Het aannemen van telefoon en dit of zelfstandig afhandelen of doorverwijzen naar de juiste persoon.
- Het beantwoorden van inkomende e-mail.
- Versturen van toeristische informatie
- Opstellen en/of het ondersteunen van offertes voor groepsarrangementen
- Bijhouden van www.welkomingouda.nl, webshop en voorraadbeheer
- Verwerken van aangeleverde informatie vanuit het werkveld in databases
- Incidenteel: bemannen Front Office VVV Gouda (Boventallig naast ervaren medewerker, toerist voorzien van informatie, verkopen van plattegronden en cadeaukaarten)


Wie ben jij?
Je hebt hart voor toerisme en je bent graag het visitekaartje van de stad. Bij voorkeur kom je uit Gouda of omgeving, maar Gouda biedt zoveel aan cultuur en activiteiten dat je snel verliefd zult zijn op onze stad als je er niet vandaan komt! Gastvrijheid en klantgerichtheid zitten je in het bloed. Je staat gemakkelijk telefonisch bezoekers van Gouda te woord en gaat tot het uiterste om hen van de informatie te voorzien waar om wordt gevraagd. Je vindt het leuk om arrangementen uit te werken in een passende offerte en zet aanvragen uit bij de diverse bezienswaardigheden en activiteiten in Gouda. Je voelt je het best als je de spin in het web kunt zijn.


Over VVV Gouda en Grand Canyon Events
VVV Gouda wordt in opdracht van de Gemeente Gouda gecoördineerd en uitgevoerd door Grand Canyon Events. Grand Canyon is een heel dynamisch bedrijf dat naast VVV Gouda de meest uiteenlopende evenementen organiseert. Geen dag is hetzelfde! Er hangt een informele sfeer en iedereen is gelijk aan elkaar.
Je krijgt de kans om alle facetten van stadsmarketing tot je te nemen. Hoewel je met name op kantoor werkzaam zult zijn, zal je ook af en toe aan de informatiebalie in de Front Office bemannen om zoveel mogelijk feeling met de bezoeker van de stad te ontwikkelen. Je krijgt zoveel verantwoordelijkheid als je zelf wilt en aan kunt en dus de kans om te proeven van het werk van een VVV.


Spreekt deze stage je aan? Stuur dan je motivatie en CV naar info@grandcanyon.nl of bel naar 0182 58 38 75.