GHZ124

Over ons

Grand Canyon Events is een veelzijdige, daadkrachtige en betrokken partij met ongekende kennis en expertise. Een partij die durft te prikkelen!


Wij bieden advies, conceptontwikkeling en organisatie aan bedrijven voor de meest uiteenlopende (bedrijfs)evenementen. Van jubileumfeest tot grootse opening en van congres tot originele productintroductie. Daarnaast zetten wij op eigen initiatief (grote) publieksevenementen op, zoals de Goudse IJsbaan en Gouda Beach Experience en ondersteunen en adviseren we - als eventpartner - andere organisatoren op het gebied van logistiek, catering en veiligheid.


Tenslotte zijn wij de drijvende kracht achter zowel E-Chopper Adventures en VVV Gouda. Deze laatste voeren wij uit in opdracht van Gemeente Gouda, vol energie en met hart voor de stad.

Veelzijdig

Ruim 25 jaar aan kennis en expertise op het gebied van (evenementen)organisatie.

Meer informatie

Betrokken

Wij geloven in teamvorming, zowel binnen ons bedrijf als met onze opdrachtgevers, partners en leveranciers.

Meer informatie

Daadkrachtig

Wij voegen daad bij woord, zijn doortastend, oplossingsgericht en houden altijd het resultaat voor ogen.

Meer informatie

Prikkelend

Wij durven te prikkelen! We dagen uit, verrassen, raken, leggen ons hart erin, zijn scherp waar nodig en tonen lef.

Meer informatie
Grand canyon 1235221 1280

Onze missie

Wij gaan voor zorgeloze nachten voor onze opdrachtgevers. We denken mee, kijken vooruit en zorgen dat we net die ene stap verder zijn. Dat betekent verder kijken dan het evenement zelf en vooraf definiëren met welke boodschap of gevoel een bezoeker of deelnemer naar huis gaat. Het resultaat? De opdrachtgever krijgt alle lof, terwijl wij – als onzichtbare kracht - alles van A-Z uit handen nemen.

Zo zorgen wij ervoor dat bedrijfs- en publieksevenementen in Gouda - en ver daarbuiten - volgens de hoogste standaarden worden georganiseerd. Met onze aanvullende ideeën en suggesties overtreffen we zelfs de meest positieve verwachtingen van de bezoekers.

Wij hebben hart voor Gouda! Onze evenementen dragen bij aan het positieve leefklimaat voor Gouwenaars en trekken nieuwe bezoekers naar onze prachtige stad.

Grand Canyon

Onze visie

Net als het landschap van The Grand Canyon in Amerika, zullen ook wij altijd onderhevig zijn aan veranderingen. De komende jaren zullen we blijven mee bewegen en ons verder laten vormen. De diversiteit van ons landschap zal blijven en daarmee de prachtige kleurschakeringen van alle projecten.

Onze blik op de toekomst is weids en gericht op de kansen die op ons pad komen. Alleen zo kunnen we onze veelzijdigheid bewaren en bewaken. Met deze instelling kunnen wij nog miljarden jaren vooruit, waarin we verder zullen groeien en prachtige projecten zullen blijven realiseren. Waar nodig stellen we onze focus bij; nieuwe kansen zorgen voor nieuwe richtingen.

We zullen blijven prikkelen, verbinden, doorpakken en mee (be)leven en een onvergetelijke indruk achterlaten bij alle mensen en partijen op ons pad. Impact maken! Tot grote hoogte rijzen samen met onze opdrachtgevers, medewerkers, partners en leveranciers. Allen spelen een cruciale rol en vormen de lagen van het eindresultaat.

De komende jaren gaan wij voor blije en enthousiaste medewerkers, tevreden en verraste opdrachtgevers en kleurrijke en veelzijdige projecten.

En onderweg? Onderweg blijven we genieten van het fenomenale uitzicht, de veelzijdigheid van het landschap, de kick van de reis, pakken we kansen en treden we het avontuur met lef tegemoet!