E Chopper Adventures 05 23 47
4 Structure Karton

E-Chopper Adventures

Bekijk alle projecten

Eco-friendly Verrassend stoer Lokale samenwerkingen Unieke routes Smakelijke arrangementen Interactieve game op de E-Chopper Dynamisch bedrijfsuitje

Doelstelling

COVID-19 heeft de evenementenbranche een harde klap gegeven. Ook Grand Canyon Events heeft hier gevolgen van ondervonden. Ondernemend als we zijn, zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten, maar op zoek gegaan naar nieuwe kansen, geschikt voor een brede doelgroep. Een nieuw bedrijfsonderdeel in de vorm van E-Chopper Adventures is hiervan het resultaat: een originele buitenactiviteit die minimaal beperkt wordt door coronamaatregelen zoals social distancing, restricties op binnenactiviteiten en de avondklok. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijke pijler voor Grand Canyon Events en de E-Choppers passen perfect in dat straatje!

Met E-Chopper Adventures kunnen mensen een unieke middag/dag beleven met familie, vrienden of collega’s. Eco-friendly en stoer!

Tezza 2361

Onze uitwerking

Het verhuren van tweewielers is op zich niks nieuws, zeker niet in Gouda. Om een goede kans van slagen te hebben, zijn we op zoek gegaan naar een uniek vervoersmiddel; een vervoersmiddel dat tot de verbeelding spreekt van potentiële klanten. De E-Chopper, en als alternatief de E-Fatbike, voldeed aan deze eis en is bovendien duurzaam door de elektrisch aangedreven motor. De vervolgstap was het vinden van een goede standplaats, die al snel werd gevonden bij de Chocoladefabriek.

De Chocoladefabriek is het thuis van o.a. Bibliotheek Gouda, Streekarchief Midden-Holland en Kruim Eten en Drinken. Door samen te gaan werken met partners van dit kaliber, creëert Grand Canyon Events de kans om het aanbod van E-Chopper Adventures verder te onderscheiden van soortgelijke aanbieders. Bovendien is de Chocoladefabriek een centraal punt in de stad waar veel mensen samenkomen. Daarmee is het perfect gelegen ten opzichte van de toeristische binnenstad en het buitengebied van Gouda, het Groene Hart.

Tezza 7845

Het resultaat

Een centraal gelegen verhuurpunt van een bijzonder en eco-friendly vervoersmiddel voor een brede doelgroep: vriendengroepen, families en bedrijven. Een bedrijfsonderdeel dat huurders een unieke beleving biedt in het Groene Hart. Naast een ritje op eigen gelegenheid, zijn er unieke routes beschikbaar, die speciaal voor E-Chopper Adventures zijn samengesteld door Streekarchief Midden-Holland en Bibliotheek Gouda. Met Kruim zijn diverse arrangementen samengesteld, zodat men voorafgaand of als afsluiting van de rit kan lunchen, borrelen of zelfs dineren. Maar ook een goedgevulde picknickmand behoort dankzij de samenwerking met Kruim tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie of het huren van een E-Chopper op www.e-chopperadventures.nl. En volg het laatste nieuws via onze Facebook, Instagram en LinkedIn.

Heb je vragen over E-Chopper Adventures? Neem dan contact met ons op via 0182 232 037 of mail naar info@e-chopperadventures.nl.

Image00010