IMG 8138web1
3 Structure Organic

Gouda Beach Experience

Bekijk alle projecten

2400 deelnemers Ruim 7000 bezoekers 5 toernooien 10 veldsponsors/veldsponsorplekken >500 kuub zand 10 velden op de Markt

IMG 8158web

Doelstelling

Gouda Beach Experience is een jaarlijks terugkerend publieksevenement, geïnitieerd en georganiseerd door Grand Canyon Events, in nauwe samenwerking met Sport.Gouda. Het evenement staat in het teken van bewegen, sport en spel en is toegankelijk voor alle leeftijden. Het biedt Goudse (sport)verenigingen de mogelijkheid om hun sport of activiteit in de kijker te zetten bij het grotere publiek. Het evenement stimuleert bewegen op een laagdrempelige manier en biedt vier dagen een zomerse plek voor alle Gouwenaars met als doel de sportparticipatie in Gouda te verhogen.

IMG 8359

Onze uitwerking

In de afgelopen jaren is Gouda Beach Experience uitgegroeid van een kleinschalig beachvolley-evenement met 4 velden uitgegroeid naar een groots evenement met op zondag en maandag maar liefst 10 velden en meer dan 10 activiteiten en toernooien. Jaarlijks gaan we i.s.m. diverse Goudse partners en sportverenigingen op zoek naar uitbreiding van deze activiteiten, zodat zoveel mogelijk enthousiastelingen toegang krijgen tot dit grootse bewegingsevent. De vaste toernooien – het Leraren-, Vrienden- en Bedrijventoernooien – groeiden de afgelopen jaren elk enorm in capaciteit en blijven ongekend populair. In 2019 werd de volledige look & feel van het event zelf aangepakt met een nieuwe indeling van de velden, allen met een eigen bannering. Het evenement kreeg zo een nog professionelere uitstraling en trekt daarmee meer (veld)sponsors aan.

IMG 8212web

Resultaat

Vier dagen vol beweging, fanatieke sportacties, blije gezichten en bovenal saamhorigheid bij ruim 2400 deelnemers en meer dan 7000 bezoekers in de leeftijd van 8 tot 88 jaar! Gouda Beach Experience is een sympathiek evenement met hart voor de stad en hart voor Gouwenaars. Het verlevendigt de binnenstad en trekt veel bekijks van passerend winkelpubliek.

Kijk voor meer informatie en deelname aan de Gouda Beach Experience op www.goudabeachexperience.nl. Hebt u interesse om veldsponsor te worden van dit sympathieke event? Neem dan contact met ons op via 0182 58 38 75 of mail naar remko@grandcanyon.nl.