HBF2019062587109
3 Structure Organic

Goudse Haringparty

Bekijk alle projecten

350 gasten Jaarlijks terugkerend evenement Proef, praat, geniet 150 bedrijven 1000 verse haringen Historische locaties in de binnenstad

HBF2019062587164

Doelstellingen

De Goudse Haringparty biedt Goudse ondernemers een unieke plek in de Goudse binnenstad waar men als deelnemer relaties kan uitnodigen en op informele wijze kan netwerken. Een belangrijke pijler van het evenement is het cultureel kwartier in de historische binnenstad van Gouda onder de aandacht brengen, zodat Goudse ondernemers aan relaties kunnen laten zien waar hun roots liggen. Dat ze trots mogen zijn op het Goudse erfgoed! Jaarlijks wordt een nieuw thema gekozen aan de hand waarvan 1 à 2 sprekers worden geselecteerd. Een bijzonder aspect van het evenement is de branche-exclusiviteit die het biedt. Van elke branche wordt slechts één bedrijf toegelaten, zodat er kan worden genetwerkt zonder aanwezige concurrentie.

Onze uitwerking

Grand Thornton, Karel Baarspul en Grand Canyon Events vormen samen Stichting Goudse Haringparty. Gezamenlijk riepen zij deze stichting in het leven om een bijzonder en jaarlijks terugkerend netwerkevenement voor Gouda op te zetten. De Goudse Haringparty vindt jaarlijks 1 à 2 weken na Vlaggetjesdag plaats. Grand Canyon Events is verantwoordelijk voor de volledige acquisitie, voorbereiding en uitvoer van de haringparty. Elk jaar selecteren wij in overleg met de andere partners een nieuwe locatie en een actueel thema. Daarnaast verzorgen wij de invulling voor de catering (naast de vanzelfsprekende Hollands Nieuwe), het uitnodigingstraject, de inrichting en audiovisuele middelen. Hierbij wordt elk jaar kritisch gekeken naar welke verbeteringen er kunnen worden doorgevoerd.

HBF2019062587321
HBF2019062587109

Resultaat

De Goudse Haringparty is een begrip in Gouda. In ruim 10 jaar tijd is het evenement uitgegroeid van 200 naar 350 gasten. En nog steeds is er ruimte voor groei! Elk jaar kijken zowel deelnemers als gasten uit naar dit vaak zonnige evenement. De haringparty is niet meer weg te denken uit het Goudse ondernemersleven.

Kijk voor meer informatie over de Goudse Haringparty op www.goudseharingparty.nl. Hebt u interesse om deelnemer te worden van de Goudse Haringparty? Neem dan contact met ons op via 0182 58 38 75 of mail naar remko@grandcanyon.nl.