HBF20200220103315
1 Structure Optical Illusion

Opening Dick van Dijk sporthal

Bekijk alle projecten

Goudse Sportverkiezing Aftrap Goudse Sportweek Onthulling nieuwe naam 350 gasten 10 winnaars Vlekkeloos podiumprogramma

IMG 20200220 WA0012 resized

De opdracht

In Gouda is een tijdelijke sporthal gebouwd, welke de komende 10 jaar onderdak zal bieden aan talloze sporten en sporters. Grand Canyon Events werd gevraagd de logistieke organisatie van de opening van het nieuwe pand op zich te nemen. Tijdens de opening werd tevens de nieuwe naam onthuld en werden de winnaars van de Goudse Sportverkiezing bekend gemaakt. Aansluitend op de opening ging de Goudse Sportweek van start, waarin Gouwenaars de kans krijgen kennis te maken met alle Goudse sportverenigingen. De avond stond daarom in het teken van “ontmoeten”.

Onze uitwerking

De nieuwe sporthal is van alle gemakken voorzien, maar blijft in de basis een sporthal als elke andere. Wij zorgden er - in samenwerking met onze vaste leverancier voor audiovisuele middelen Klaproos – voor dat de hal spectaculair werd uitgelicht en dat de aandacht naar de juiste features uitging. Het plenaire gedeelte vond plaats op +- 300 m2 grasmat. Onze medewerkers zorgden voor een vlekkeloos en gastvrij welkom voor de gasten en wezen hen de plek voor aanvang van het officiële programma. Aangezien de avond is het teken van sport en beweging stond, werkten we een cateringconcept uit met gezonde hapjes en snackjes. Om het thema “ontmoeten” kracht bij te zetten, werd er gekozen alle hapjes en drankjes zoveel mogelijk naar de mensen toe te brengen, zodat men met elkaar in gesprek kon blijven.

HBF20200220103754
HBF20200220103698

Het resultaat

Een succesvolle opening met 350 enthousiaste en tevreden gasten, die onder het genot van gezonde snacks in een ongedwongen setting konden genieten van de nieuwe sporthal en de Goudse Sportverkiezing. Er was volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, kennis te maken met de sporthal en de diverse sportverenigingen die Gouda te bieden heeft.