GHZ153
1 Structure Optical Illusion

Summer Fever | Personeelsfeest Groene Hart Ziekenhuis

Bekijk alle projecten

1300 medewerkers van artsen tot ICT-personeel Ligweide en buitenzwembad Groenhovenbad GHZ-Stars in de spotlight Vernieuwd concept Daadkrachtig handelen naar coronaontwikkelingen Festival op maat

GHZ4

Opdracht

In 2019 zou het de 10e editie worden waar het personeel van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) de voetjes van de vloer kon dansen. Het GHZ in Gouda is een modern en algemeen ziekenhuis van én voor inwoners uit Midden Holland, bereikbaar op vier locaties. Meer dan 2.000 medewerkers dragen zorg voor het reilen en zeilen van dit prachtige zorgorgaan.

Van artsen en verpleegkundige tot ICT-personeel, van bestuur tot schoonmakers. Alle afdelingen komen jaarlijks tezamen op één gezellige avond – hét GHZ personeelsfeest. Voorheen werd dit event gehouden in de Goudse Schouwburg, echter werd het feest in de loop der jaren te groot voor deze locatie. Met deze uitdaging om een steeds groter evenement te organiseren op een andere locatie, konden wij onze expertise inzetten en zijn we tot een prachtig personeelsfeest gekomen.

GHZ121

Onze uitwerking

Na twee jaren van lockdowns en druk op het zorgpersoneel kwam een personeelsfeest als een welkome kick-off van het ‘oude normaal’. Een mooie kans voor Grand Canyon Events om ervoor te zorgen dat het personeel na een aantal bewogen jaren ongedwongen een feestje kon vieren!

Het organiseren van het Summer Fever feest bood ons een veelzijdige uitdaging. In de organisatie voor het feest waren wij onder andere verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, logistieke ondersteuning, veiligheids- en verkeersplan, bewaken van de projectbegroting, communicatie uitingen en de inrichting van het festivalterrein.

GHZ98

Resultaat

Een tropische zomeravond waarbij alle personeelsleden de afgelopen intensieve jaren even achter zich heeft kunnen laten. Rondom het prachtige verlichte buitenzwembad en tussen de palmbomen genoten de feestvierders van heerlijke zomerse food en dranken en konden de medewerkers verschillende activiteiten doen. Zoals een Silent Disco, lasergamen, Jeu-de-Boules, Volleybal en waren er workshop zoals Latin Dance, Limbo dansen, slippers pimpen en Ibiza armbandjes maken. Kortom een heerlijke namiddag én avond in het Groenhovenbad in Gouda.

Tijdens de activiteiten konden de collega’s bijpraten en de nacht indansen met de band Blizzert op het hoofdpodium of met de GHZ-stars rondom het kampvuur! Dit resultaat kan alleen bereikt worden door betrokken te zijn bij de opdrachtgever, wat ze doen en waar ze voor staan. Door oplossingsgericht te blijven denken en hart voor het personeel en de organisatie te hebben is het gewenste resultaat altijd voor ogen gebleven. Nieuwe herinneringen zijn gemaakt waarbij iedereen nog heerlijk nageniet van dat stralende zomerse personeelsfeest.

Quote van bezoeker: “Dank je wel voor het waanzinnige feest afgelopen donderdag. Het was grandioos, de locatie, de foodtrucks, de aankleding, de opening om 19.00 uur, het filmpje van de free runners etc. Zo goed georganiseerd allemaal en fijn dat nu ook alle collega’s op deze locatie terecht konden. Het was een warm bad…dit voelde echt als waardering voor ons allemaal… nogmaals dank!!!”