Tezza 2438
1 Structure Optical Illusion

Symposium drinkwaterbedrijf Oasen

Bekijk alle projecten

140 jaar bestaan Oasen Opening drinkwaterzuiveringsstation Van beleid en wetenschap tot uitvoering Plenair programma incl. live-stream Aftrap van primeur in Nederland

Tezza 9464

Opdracht

Het organiseren van een symposium ter ere van de 140e verjaardag van Drinkwaterbedrijf Oasen en de opening van een nieuw drinkwaterzuiveringsstation in Nieuw-Lekkerland. Hier wordt met een nieuwe, unieke techniek het oevergrondwater gezuiverd tot puur drinkwater. Een primeur in Nederland.

Genodigden voor deze dag zijn stakeholders van Oasen, bestuurders, beleidsmakers en wetenschappers. Zij spreken samen over de toekomst van het Groene Hart en de rol die water speelt bij de grote opgaven voor de komende jaren.

Tezza 1362

Onze uitwerking

Grand Canyon Events gaf samen met de opdrachtgever vorm aan het programma voor deze middag en creƫerden op locatie een mooie setting om de opening plaats te laten vinden. Er werd een ruime Alu-tent op het open terrein geplaatst die ervoor zorgde dat er voldoende ruimte was voor de verschillende programmaonderdelen. Wij namen alle logistieke organisatie uit handen en zorgden ervoor dat de middag verliep volgens het vooraf samengestelde draaiboek.

  • Na een persoonlijk ontvangst was er eerst tijd voor een ontspannen, goed verzorgde lunch in een informeel gedeelte binnen de tent en op het buitenterras.
  • Daarna begon het plenaire gedeelte. Hiervoor nam men plaats aan bistro tafels in cabaretopstelling. De sprekers stonden op een podium, zij en de paneldiscussie die daarna volgde kon goed worden gevolgd vanuit de zaal of elders, aangezien er ook een livestream beschikbaar was.
  • Na het inhoudelijke programma vond de officiĆ«le openingshandeling plaats. Na een druk op de startknop was er vuurwerk en werd een reservoir met troebel water op het podium omgetoverd naar een bak met kraakhelder water. Het logo van Oasen werd zichtbaar. De handeling stond natuurlijk symbool voor de nieuwste techniek die Oasen nu toepast.
  • Na een gezamenlijke toast was er gelegenheid om met elkaar na te praten of deel te nemen aan een van de rondleidingen door het nieuwe innovatieve station.
  • Afsluitend kreeg men een mooi relatiegeschenk.
Tezza 0317

Resultaat

Door deze goedverzorgde succesvolle opening is er door genodigden een mooi perspectief op water gevormd en zijn zij getuigen geweest van de opening van de nieuwste waterzuivering van Nederland. Een ontspannen, goed verzorgde middag met een inhoudelijke boodschap en voldoende ruimte voor persoonlijk contact.

Grand Canyon Events heeft projectleiders van het Oasen Symposium in het voortraject en tijdens het moment weten te ontzorgen. Hierdoor konden zij zich volledig richten op de inhoud van het programma en aandacht hebben voor hun gasten. Dit alles zorgde voor een geslaagd symposium waarbij stakeholders, bestuurders, beleidsmakers, wetenschappers en andere genodigden verdieping hebben kunnen vinden in de visie van het zuiveren van water en dit met elkaar hebben kunnen delen.