Rabobank OPE Nt architect
1 Structure Optical Illusion

Festival Rabobank OPEN(t)

Bekijk alle projecten

Opening nieuw kantoorpand Speciale aandacht voor duurzaamheidsaspecten 2000+ bezoekers tijdens het Festival Sterk staaltje conceptbewaking Maar liefst 26 lokale acts en activiteiten

Doelstelling

Op creatieve, moderne en passende wijze een impactvolle opening vieren waarbij verbinding wordt gezocht met (nieuwe) klanten, stakeholders en inwoners van Gouda. Kernwoorden hierbij waren samen duurzaam sterker, verbinding, midden in de samenleving. Daarnaast was de wens om maatschappelijke partners als Museum Gouda, de Goudse Weekendschool en Cultuurhuis Garenspinnerij een rol te geven in de programmaonderdelen.

Rabobank OPE Nt architect
Rabobank OPE Nt Zuil van Duurzaamheid

Onze uitwerking

Grand Canyon Events ontwikkelde Festival Rabobank Gouwestreek OPEN(t), een bruisend weekend vol ontmoetingen, optredens, lezingen, exposities, informatie en natuurlijk gezelligheid! Met op vrijdag een programma voor de zakelijke doelgroep, inclusief het officiƫle openingsmoment en op zaterdag een festival voor de particuliere doelgroep. Deze splitsing maakte het mogelijk om beide doelgroepen op eigen wijze te benaderen.

De sociale betrokkenheid van Rabobank Gouwestreek spatte van het evenement met maar liefst 26 Goudse acts en activiteiten uit het netwerk van de bank. De Instawall met door Rabobank financieel gesteunde projecten benadrukte dit nog eens.

Verspreid over het pand plaatsten wij 'Zuilen van Duurzaamheid', welke de bezoekers vertelden over de bijzondere innovaties en duurzame kenmerken van het nieuwe pand.

Tijdens de opening voor de zakelijke klanten toonde de bank haar expertise en leadership door het geven interactieve sessies over o.a. eco-mobiliteit, cryptovaluta en duurzaamheid. De architect vertelde tijdens een uitgebreide rondleiding over de totstandkoming van het ontwerp en het pand.

Rabobank Gouwestreek durfde buiten de kaders te gaan en gaf ons de vrijheid om een geheel eigen huisstijl voor het festival te ontwikkelen. De door Grand Canyon Events ontwikkelde festivalposters, -flyers en het programmaboekje zette het festivalconcept extra kracht bij.

Resultaat

Een impactvolle opening, zowel op vrijdag voor de zakelijke klanten als op zaterdag voor de particuliere klanten en Gouwenaars. Beide dagen hadden een positief effect op de NPS en het imago van Rabobank Gouwestreek. Klanten, stakeholders en inwoners hebben Rabobank Gouwestreek kunnen ervaren als een toegankelijke, duurzame, moderne en maatschappelijk betrokken bank midden in de Gouwestreek.

Festival Rabobank OPENt bood een podium en dus promotie voor acts en activiteiten met als resultaat dat velen tegen onkosten kwamen optreden. Dankzij de inzet van dit maatschappelijke netwerk van de bank voor de programmering van het festival is het evenement binnen het gestelde budget gerealiseerd.

Rabobank OPE Nt officieel openingsmoment

Kijk ook eens naar onze andere projecten:

4 Structure Karton
VVV Gouda front office

VVV Gouda

Gouda op de kaart

Van 500.000 naar >1 miljoen bezoekers in 6 jaar tijd Volledig ontwerp en productie stadsbrochure 60-70 groepsarrangementen per jaar Volledige uitvoer van front & back office

Bekijk dit project
2 Structure Denim
ROZE ZATERDAG publiek web

Roze Zaterdag

Eventlogistiek en -ondersteuning met Pride

Jaarlijkse feest- en ontmoetingsdag voor de LHBTI gemeenschap Tienduizenden bezoekers uit het hele land Drie keer zoveel deelnemers aan de PrideWalk dan verwacht Veiligheids- mobiliteits- en beveiligingsplan

Bekijk dit project
3 Structure Organic
Goudse I Jsbaan overzicht

Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis

Eerste ijsbaan in de Benelux rondom een monumentaal pand

Jaarlijks terugkerend sinds 2005 Bijna 1000m2 ijs Schaatsbaan en Koek & Zopie 30.000-35.000 schaatsers Ruim 100.000 bezoekers Effectieve sponsormogelijkheden

Bekijk dit project
1 Structure Optical Illusion
SEIN plenair

SEIN Symposium

Medisch congres met een interactief tintje

Medisch congres 125 deelnemers Mindcenter Vianen 6 workshops Gemiddeld beoordeling deelnemers: 8

Bekijk dit project